Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MILITARISME
El batlle de Talarn a l'Acadèmia

El batlle de Talarn, l'independentista Lluís Oliva, va lliurar despatxos a la nova promoció de suboficials de l'exèrcit espanyol amb Alícia Sánchez Camacho i Llanos de Luna

13/07/2013 Política

El passat dijous 11 de juliol es van lliurar els despatxos de la 38ena promoció a l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials de l'Exèrcit de Terra. El primer despatx va ser lliurat al sergent de Transmissions Jaime Domínguez Muñoz per la vicepresidenta del govern de la Generalitat Joana Ortega que li va lliurar una reproducció l'espasa “Tisó” de Jaume I.

La resta de despatxos foren entregats als nous sots-oficials per la ja citada vicepresidenta, el ministre de Defensa, Pedro Morenés (que va anunciar que l'Acadèmia no marxarà de Talarn) , la Delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, l'alcalde de Talarn per GdT-R-AM, Lluís Oliva i la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid