Unitat Popular
Comença la 2a Festa per la Unitat Popular a Sant Cugat del Vallès
05/06/2013 Política
Cartell de 2a Festa de la Unitat Popular a Sant Cugat del Vallés Cartell de 2a Festa de la Unitat Popular a Sant Cugat del Vallés

Amb la presentació del llibre "Artur Mas on són els meus diners?" a les 20h a l’espai Terra Dolça, es dóna el tret de sortida dels actes de la 2n Festa per la Unitat Popular a Sant Cugat del Vallès (veure el programa), que continuaran divendres i dissabte. En aquesta edició, la CUP ha decidit posar els mitjans de comunicació i els seus silencis com a principal eix conductor de la festa.

Així divendres, es presentarà l’Anuari Media.cat sobre els silencis mediàtics de l’any 2012 elaborat pel Grup Ramon Barnils al Teatre de la Unió. La santcugatenca Mar Carrera, participant del llibre, en farà una exposició i explicarà la filosofia darrera d’aquest producte a mig camí entre l’assaig i la investigació periodística. També presentarà el cas que ella ha investigat relacionat amb el negoci que hi ha darrere de la cooperació internacional, segons informa Tot Sant Cugat.

Dissabte serà el dia més festiu. Destaquen una fira d’entitats, un acte polític i un concert amb els grups Rumb al Bar i Yacine and the oriental groove. El lloc on se celebrarà definitivament la fira d’entitats i els concerts serà als Jardins del Monestir. El lloc ha estat motiu de polèmica, ja que en un principi havia de ser a Can Quitèria. De fet, segons el regidor de la CUP, Ignasi Bea, l’Ajuntament els havia confirmat de paraula que seria aquest espai però sembla que el consistori ha canviat d’opinió.