Esquerra Independentista
ARRAN dóna a conèixer el cartell definitiu del Rebrot 2013

Un cartell que compta amb es principals bandes de l’escena musical dels Països Catalans: Obrint Pas, At Versaris, KOP, Orxata, La Carrau i Ebri Knight.

02/06/2013 Política

Aquests dies, ARRAN ha fet públic el cartell definitiu del Rebrot 2013, l'aplec de joves dels Països Catalans. Després de diverses setmanes d'anunciar de forma gradual les dates, els llocs i algunes de les bandes que hi actuaran, el cartell definitiu ja circula per la xarxa. La tretzena edició del Rebrot, la primera organitzada per ARRAN, tindrà lloc a Sant Celoni (Baix Montseny) els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol.

Els concerts de divendres i dissabte comptaran amb la presència d’algunes de les principals bandes de l’escena musical dels Països Catalans. És el cas dels Obrint Pas, At Versaris, KOP, Orxata, La Carrau i Ebri Knight. A més de tots aquests artistes, l’escenari del Rebrot també tindrà l’honor d’acollir la ronda final de l’Esclat, el concurs de grups joves dels Països Catalans, en què s’enfrontaran les quatre bandes escollides a les rondes prèvies que han tingut lloc en diversos punts del territori durant el mes de maig.

El Rebrot, però, és molt més que un festival musical. Durant els quatre dies que dura l’aplec també s’hi oferiran xerrades, tallers, exposicions, actes polítics, taules rodones i tota mena d’actes que fan del Rebrot, any rere any, un espai de trobada on la lluita i l’intercanvi d’idees i experiències hi té un paper protagonista. Els detalls sobre aquests actes seran anunciats de forma sostinguda en les properes setmanes. També es farà públic aviat el preu de les entrades i abonaments, així com algunes sorpreses més.