LLUITA INSTITUCIONAL
Vic a un pas de dedicar un carrer a Guillem Agullˇ

En el ple de l'Ajuntament de Vic del proper dilluns dia 3 de juny hi haurà una proposta d'acord per posar el nom de Guillem Agulló a un carrer de la ciutat


30/05/2013 PolÝtica

La CUP Vic informa a la seva web que la proposta de posar el nom de Guillem Agulló a un carrer de la ciutat la varen presentar en forma de moció fa dos mesos i que “el carrer proposat i acceptat ja per la comissió és el que va del carrer de Sant Pere a la plaça Sta. Cecília, que està al costat del teatre de l'Orfeó. Si l'acord prospera, per nosaltres haurà estat una victòria que haurem aconseguit gràcies a la perseverança de la CUP en aquest afer.”.

La candidatura independentista recorda que “l'assassinat de Guillem va ser un acte premeditat per grups d'extrema dreta cap a un jove independentista, que en el seu moment va ser banalitzat per la justícia com un afer de tribus urbanes, amb aquest reconeixement entenem que promovem la consciència de que amb el feixisme no s'hi pot jugar ni se'l pot banalitzar, tingui la cara que tingui.”.

En el ple del dilluns 3 de juny la CUP Vic presentarà dues mocions. Una per la realització d'una auditoria pública del deute de l'Ajuntament de Vic, i l'altre pe demanar l'absolució d'en Genís Martín, un jove Garrotxí militant de la CUP i d'Arran, que en la penúltima vaga general del 29 de març de 2012 va ser detingut en un piquet informatiu de Barcelona.