Alliberament Nacional
L’ANC insta a pagar els impostos a Catalunya amb ‘Fes el pas. Exerceix la sobirania fiscal!’

Per tal de reforçar i finançar l’acció, s’iniciarà una campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma TotSuma el proper dilluns.

24/05/2013 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha donat un nou impuls en la seva campanya per informar i convèncer de la necessitat d’exercir la sobirania fiscal pagant els impostos a Catalunya. Entrats de ple en la campanya de la renda, que finalitza a finals de juny, l’Assemblea intensifica els actes al territori i, a la vegada, ha començat una campanya publicitària per tal de fer arribar al màxim de gent dels objectius i la metodologia necessària per dur a terme la sobirania fiscal pagant els impostos a l’Agència Tributària Catalana, explicada a través d’una web sf.assemblea.cat centrada exclusivament en la sobirania fiscal.

S’hi poden trobar notícies, explicacions sobre les passes necessàries per pagar els impostos a Catalunya, material de difusió i una explicació dels objectius de la campanya.

Sota el lema "Fes el pas. Exerceix la sobirania fiscal!", l’Assemblea pretén mobilitzar els catalans en el camp econòmic mitjançant un acte de dignitat davant l’espoli fiscal i la manca d’inversions que es produeix a Catalunya que, a la vegada, mostra la voluntat dels catalans de poder recaptar i gestionar els propis recursos. L’ANC considera, a més, que cal promoure la sobirania fiscal per tal d’aplanar el camí davant d’un hipotètic escenari en què es faci un tancament de caixes.