Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
2.014 persones configuren una gran estelada humana a Igualada

Una vintena de fotògrafs voluntaris d'arreu de Catalunya han capturat l'acció i en faran un muntatge.

18/05/2013 Política

Aquest matí a la plaça de l'Ajuntament d'Igualada, 2014 persones han cofigurat una gran estelada humana amb acte lúduc i reivindicatiu en el procés d'endegat cap a la Independència.

Vestits amb samarretes i gorres grogues, vermelles, blaves i blanques, els participants també han fet possible la primera stop motion per la independència. Aquesta tècnica d'animació consisteix a crear un vídeo a partir de la unió de moltes fotografies consecutives per donar la sensació de moviment. Per aconseguir-ho, la iniciativa, impulsada per un grup de igualadins, compta amb la col·laboració d'un centenar de fotògrafs. A més, la fira independentista itinerant Estelània fa parada a la ciutat per fer una 'gran festa per la independència'.

Tàrrega encèn 16.751 espelmes per configurar una estelada gegant

El passat 4 de maig, Tàrrega va encendre una estelada formada per 16.751 espelmes, una per cada habitant, durant la 2a Fira Estelània. L'estelada més gran de les que s'han configurat d'aquestes característiques. L'encesa de l'estelada va comptar amb 150 voluntaris i va ocupa 2.000 metres quadrats de superfície. En total, es van necessitar dues hores per encendre totes les espelmes. El símbol també va inclore al seu peu el lema "Catalunya, nou estat d'Europa" en anglès i català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid