Casals
I Aniversari casal Popular 3 Voltes Rebel de Nou Barris
29/01/2013 Política

Durant els dies 31 de gener, 1, 2 i 3 de febrer, el Casal Popular de Nou Barris, 3 Voltes Rebel, celebrarà el seu 1r Aniversari. Aquest projecte, que ja compta amb una seixantena de socis i sòcies, treballa per un model d'autogestió (sense ajudes institucionals) i de portes obertes al veïnat.

Les activitats promogudes són d'àmbits molt diversos: des de tallers artístics, de creació, de defensa personal, reunions, xerrades i debats de diferents sensibilitats polítiques d'esquerres, etc.

El 3 Voltes és un projecte més de la Trobada Alternativa de Nou Barris, espai polític d'esquerres, i és un marc d'acollida per a altres entitats: seu social de la Coordinadora Obrera Sindical de Barcelona, el Sindicat Co.Bas i el col·lectiu Espai Marx.

Amb la proximitat de l'Aniversari fan una crida a participar a les jornades festives i solidaries per tal d'assegurar que siguin un èxit i un trampolí per al Casal. Aquest avenç del Casal els agradaria veure'l traduït en l'augment de persones sòcies del Casal i sobretot en més participació activa en la vida del Casal. "Sumant participació serem més fortes per incidir més i millor en els moviments i les lluites del nostre barri".