Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Intimidació
La guàrdia civil entra a les escoles com a mesura de pressió contra el 13-D

El sindicat de les Illes Balears STEI Intersindical denuncia l’actuació de la guàrdia civil per reprimir les concentracions davants dels centres escolars.

12/12/2012 Educació

La setmana passada agents de la guàrdia civil van entrar a diversos centres d'ensenyament públic per demanar si enllaçarien o encerclarien els edificis escolars durant les concentracions. Des del sindicat STEI intersindical es denuncia aquesta actuació de la guàrdia civil com a mesura de pressió contra la convocatòria de concentracions davant dels centres educatius el dia 13 de desembre


L’STEI intersindical denuncia aquesta intervenció de la guàrdia civil i apunta que es tracta d'un acte que pretén ésser dissuasiu de les concentracions consensuades de protesta”. A més, el sindicat apunta que aquesta acció preventiva ordenada per la delegació del govern és un atac a la llibertat d’expressió.


El dia 3 de desembre l’STEI va anunciar les concentracions de protesta del dia 13 de desembre davant dels centres educatius públics de les Illes Balears per denunciar la política de retallades sistemàtica i la imposició de normes no consensuades amb el conjunt de la comunitat educativa. 


La iniciativa forma part de la jornada estatal el dia 13 de desembre en defensa de l’escola pública. La proposta vol ser un crit en defensa de les competències autonòmiques i una mostra de rebuig contra la segregació de l’alumnat i la recentralització.


L’STEI també recorda que el dret de reunió és totalment legítim i que és reconegut a l’article 21 de la constitució. Per tant, rebutja qualsevol mesura de pressió contra les concentracions del 13 de desembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid