25-N
Acte central de campanya de la CUP-AE a la demarcació de Tarragona

La formació obtendria un diputat en aquesta demarcació, segons una enquesta de l’empresa Estadinfo, formada per joves sociòlegs i politòlegs.

21/11/2012 Especial eleccions
Cartell de l'acte central de la campanya a Tarragona Cartell de l'acte central de la campanya a Tarragona
Cartell de l'acte central de la campanya a Tarragona Cartell de l'acte central de la campanya a Tarragona

Avui, a les 8 del vespre a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, la Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa d’Esquerres (CUP-AE) realitzarà el seu acte central.

Després de realitzar més d’un centenar d’actes -una mobilització sense precedents a les nostres comarques-, la CUP-AE pretén omplir la Sala Eutyches per posar sobre la taula que són una alternativa real i necessària al Parlament.

Els caps de llista participaran en aquest acte, acompanyades -com han fet durant tota la campanya- de persones vinculades als moviments socials de les nostres comarques, així com de les actuacions musicals de Roger Gisbert, Josep Romeu i Xavi Sarrià (Obrint Pas).

Un diputat de la CUP-AE per la demarcació

L’enquesta realitzada per l’empresa Estadinfo, ubicada a El Catllar i formada per joves sociòlegs i politòlegs del sud de les comarques del Principat, dóna un diputat de la CUP-AE per la demarció al Parlament en les eleccions del proper diumenge, segons publica Pobleviu.cat.

L'enquesta assenyala que CiU obtindria 9 diputats, seguida d’ERC amb 4, i representació parlamentària d’un diputat per al PSC, PP, ICV, CUP i C’S.

A banda de l’estimació de vots i repartiment d’escons, l’estudi també aborda la percepció de les retallades, la percepció de idoneïtat de la vaga general, l’europeïsme i grau d’acord amb la unió monterària o el posicionament en el procés sobiranista a les nostres comarques.