Entrevista
«La declaració unilateral d'independència seria una opció»

Llibertat.cat publica la tercera i última part de l'entrevista a David Fernàndez, candidat de la CUP-AE

17/11/2012 Política

El candidat de la Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres (CUP-AE) per la demarcació de Barcelona, David Fernàndez, considera que la declaració unilateral d'independència seria "una de les opcions" perquè la comunitat autònoma catalana deixés de ser espanyola.

Llibertat.cat publica avui la tercera i última part de l'entrevista al candidat, on argumenta que "amb el bagatge de saber quin és el projecte històric de la CUP és obvi que s'apostaria per la desobediència civil", tot i que també ha reivindicat el referèndum d'autodeterminació perquè "preferim la democràcia participativa". "Al segle XXI la desobediència civil unilateral ens donarà molts maldecaps però moltes alegries finalment", ha afegit.

Fernàndez afirma que "el gran garant d'Espanya durant 34 anys ha estat CiU" i proclama que el seu lema és "És l'hora del poble fora i dins del Parlament".

Durant la conversa Fernàndez també parla sobre l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). "El sobiranisme civil és transversal i per nosaltres té les seves contradiccions", admet.

Tercera part de l'entrevista a David Fernàndez (veure la primera i la segona):