25-N
La CUP presenta els primers caps de llista de la demarcació de Lleida

La llista està formada per gent treballadora, arrelada al territori, compromesa amb els sectors populars de Lleida i la transformació social

17/10/2012 Política

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha presentat aquest dimecres el nom de les sis persones que encapçalaran la llista de la formació a la demarcació de Lleida. En els propers dies la formació independentista i d'esquerres preveu fer pública la resta de llistes.

La CUP ha explicat que ha confeccionat una llista plural per tal de "portar la veu de totes i tots al parlament de Catalunya" i així "seguir treballant per la justícia social i l’emancipació nacional tal com duem a terme cada dia des del carrer, casals, ateneus i des de les organitzacions que l’Esquerra Independentista té arreu dels Països Catalans".

La llista de la formació a la demarcació de Lleida està formada per gent treballadora, arrelada al territori, compromesa amb els sectors populars de Lleida i la transformació social des de posicionaments d’esquerres, segons ha detallat la CUP.

Els sis primers de la llista de Lleida són els següents:

1. Antonieta Jarne i Mòdol. Professora d’Història Contemporània a la UdL. Segrià.

2. Pau Lozano i Peruchet. Administratiu a mitja jornada i estudiant de Farmàcia. Militant de l'Esquerra Independentista de l'Alt Urgell. La Seu d’Urgell.

3. Josep Cabré i Clariana Pagès, i membre d'Unió de Pagesos. Segrià

4. Josep Anton Vilalta i Coletes Transportista. Primer regidor de la CUP a Lleida (Torà). La Segarra

5. Mercè Jordana i Farré. Llicenciada en dret. Militant de l’organització juvenil ARRAN. La Noguera.

6. Narcís Turull i Peroy. Corrector i traductor. Militant de l'Esquerra Independentista la Segarra, Vocal de la Junta del Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana de Cervera. Coordinador de Cervera Decideix. La Segarra