Eleccions 25-N
Jordi Martí: "El 26-N la CUP treballarŕ des del carrer i des del Parlament"

El regidor de Reus, David Vidal, creu que el Parlament "ha de servir per tenir un altaveu més potent per denunciar aquelles zones més fosques de l’administració autonòmica"

31/10/2012 Política

El candidat de la CUP-Alternativa d'Esquerres per Tarragona, Jordi Martí, ha remarcat que les eleccions del 25 de novembre no són un objectiu en si mateix sinó "un mitjà d’un projecte de llarg recorregut". En aquest sentit, ha afirmat que el 26 de novembre la CUP "continuarà treballant des del carrer, els ajuntaments i des del 25-N també des del Parlament”.

En un esmorzar informatiu celebrat al Celler-Bar Quim's de Tarragona, els cinc primers membres de la llista per Tarragona han presentat la candidatura i la campanya que duran a terme en les properes setmanes juntament amb Isidre Fonts, històric activista cultural i polític durant la dictadura, la transició i l’actualitat.

Fonts, que tanca la llista, ha justificat la seva presència a la llista de la CUP defensant que “tota la meva vida l’he dedicada a lluitar per la llibertat del nostre poble”.

El número 2 de la llista, el regidor de l’Ajuntament de Reus David Vidal, ha explicat que la presència de la CUP al Parlament "ha de servir per tenir un altaveu més potent per denunciar aquelles zones més fosques de l’administració autonòmica i continuar la lluita contra la corrupció que ja hem iniciat des dels ajuntaments”.

Roser Vernet, número 5 a la llista, ha destacat que "per primer cop molta gent que lluitem pel territori podrem votar a favor d’una candidatura que defensi la veu del poble”.

De la seva banda, la número 3, l’exregidora vallenca Aida Garcia, ha recalcat que “la nostra experiència als ajuntaments catalans demostra la gran feina que podem fer al Parlament i que estem sobradament preparades per assumir-la”.

L’activista de Calafell i membre d’En Lluita, Ivan Montejo, també ha intervingut per posar l’accent en el fet que “la candidatura de la CUP–Alternativa d’Esquerres agrupa no sols al conjunt de l’Esquerra Independentista, sinó totes aquelles organitzacions de l’esquerra anticapitalista que venim denunciant la crisi sistèmica del capitalisme davant el silenci de l’esquerra institucional”.