Diada
L'ANC fa públics els blocs de la manifestació de l'11-S

En aquesta galeria d'imatges i vídeos et mostrem tot el que has de saber per assistir a la manifestació de l'Onze

10/09/2012 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públics l'ordre i la situació dels blocs que configuraran la manifestació independentista d'aquest dimarts, formada per entitats, sindicats i organitzacions polítiques, a banda de tota mena de ciutadans a títol individual.

La marxa estarà encapçalada pels representants de l'ANC i també de l'Associació de Muncipis per la Independència (AMI), qui sostindran la pancarta amb el lema "Catalunya nou estat d'Europa". L'ANC i l'AMI donaran pas a les assemblees territorials i sectorials de l'ANC.

Seguidament, la situació serà la següent:

Òmnium Cultural: Passeig de Gràcia entre Gran Via i Diputació

Entitats de la societat civil: Pg. De Gràcia entre Diputació i Consell de Cent

CIU: Pg. de Gràcia amb Consell de Cent

ERC + Reagrupament: Pg. de Gràcia amb València

ICV-EUIA: Pg. De Gràcia amb Mallorca

SI: Pg. De Gràcia amb Provença

Democràcia Catalana: Darrere de SI

CUP: Pg. De Gràcia amb Rosselló

Sindicats: Gran Via entre Pg. De Gràcia i Rbla. De Catalunya

La manifestació constituirà una autèntica marea verda per la llibertat. I és que l'ANC ha distribuït cartolines de color verd [que podeu descarregar i imprimir aquí]. En el transcurs de la mobilització, els participants es manifestaran a favor de la independència mitjançant aquesta cartolina verda que aquests dies reparteixen molts dels diaris catalans.

Com funciona la cartolina verda?

El poble català, representat pels participants en la concentració, es posicionarà a favor de la independència tot mostrant la cartolina verda en sentit afirmatiu i en resposta a les següents preguntes:

1. Volem exercir el dret a l’autodeterminació?

2. Volem la independència del nostre país?

3. Volem una bandera catalana a l’ONU?

4. Volem que els nostres representants polítics es comprometin a iniciar el procés de secessió?

5. Ens comprometem a treballar plegats per a construir un Estat lliure, independent i pròsper?

D’aquesta manera es visualitzarà la majoria social favorable a la independència que ja apunten les enquestes. Tal com palesa l'ANC, "serà una forma de mostrar a la classe política catalana i al món sencer quina és la voluntat clara i inequívoca del poble de Catalunya". Així doncs, "la cartolina verda alçada esdevindrà una marea verda de llibertat, de democràcia i, alhora, d’esperança".

En aquesta galeria d'imatges i vídeos et mostrem tot el que has de saber per assistir a la manifestació de l'Onze (com utilitzar la cartolina verda, el plànol del recorregut de la manifestació...).