Alliberament nacional
La Marxa cap a la Independčncia omple el Baix Llobregat

L’ANC ha organitzat durant el cap de setmana actes a Cornellà, Molins de Rei, Cervelló i Collbató

21/07/2012 Política
La Marxa a Molins de Rei La Marxa a Molins de Rei
La Marxa a Cornellà de Llobregat La Marxa a Cornellà de Llobregat
La Marxa a Cervelló La Marxa a Cervelló
Aquest cap de setmana, la Marxa cap a la Independènciade l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) arriba al Baix Llobregat amb actes a Cornellà, Monlins de Rei, Cervelló i Colbató. Amb la Marxa, l’ANC pretén fer arribar la necessitat d’assolir un estat propi arreu del territori català mitjançant centenars d’accions que culminaran l’onze de setembre en una gran manifestació a Barcelona.

Aquest divendres es va celebrar una concentració a Molins de Rei que va donar pas a una cercavila i a la lectura del manifest de la Marxa a la Plaça de la Vila. D’altra banda, a l’Ateneu de Cervelló s’hi va celebrar la presentació del llibre Catalunya Estat propi, Estat ric.

Dissabte és el torn de Cornellà; a les 11.00 arrencarà la Marxa a l’Avinguda Sant Ildefons fins arribar a la Plaça de l’Església, on s’hi desplegarà una gran estelada, es farà lectura del manifest i hi haurà les actuacions del conjunt Ai Carai!. El mateix dissabte a Collbató, el president del Cercle Català de Negocis, Ramón Carner, parlarà de la situació econòmica que pot tenir la Catalunya independent.