Badalona
La CUP crida a participar a la Marxa cap a la Independčncia de l'ANC

“Des de la CUP ens identifiquem plenament amb el suport de l'ANC a les lluites socials, laborals, per l'alliberament gai i moltes més”

21/07/2012 Política

La CUP ha fet una crida a participar a la Marxa cap a la Independència que organitza l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) dissabte 28 de juliol a Badalona. De la mateixa manera, anima a sumar-se a Badalona per la independència, l'assemblea de l'ANC a la ciutat, per tal de treballar per la justícia social i nacional des del Barcelonès Nord.

En un comunicat, l'esquerra independentista de Badalona ha valorat molt positivament la creació i dinamisme del nucli local de l'ANC, "un projecte nacional que beu directament de la històrica Assemblea de Catalunya i és un òrgan popular i unitari cridat a tenir un gran protagonisme en el procés d'independència dels Països Catalans, fent de contrapès a les dinàmiques merament parlamentàries que tant pocs resultats han donat en clau d'alliberament nacional".

En aquest sentit, afirma que des que es va presentar el nucli a la ciutat, el gener passat, "des de llavors no ha parat de sumar persones a aquest projecte assembleari i democràtic, treballant sobretot l'organització interna i el seu creixement arreu de la ciutat".

"Des de la CUP ens identifiquem amb el suport de l'ANC a les lluites socials"

Per la CUP, la "Marxa cap a la Independència" que passa per Badalona el 28 de juliol "pot suposar un salt en l'avanç de l'independentisme a Badalona". Segons Francesc Duran, portaveu de la CUP, “ara més que mai necessitem moviments populars que apostin per la independència a la nostra ciutat", ja que no hi ha cap regidor independentista a l'Ajuntament de Badalona.

Així mateix, reitera que “des de la CUP ens identifiquem plenament amb el suport de l'ANC a les lluites socials, laborals, per l'alliberament gai i moltes més”.