Lluita institucional
L'Ajuntament de Blanes debatrŕ una proposta per elaborar un pla de participació ciutadana

La moció és de la CUP i serà presentada a través del PSC

30/07/2012 Política
L'Ajuntament de Blanes debatrà aquest dimarts al ple municipal una proposta de moció que la CUP-que no té representació al consistori- ha fet arribar a tots els partits amb representació al consistori. La moció, que finalment ha estat recollida pel grup municipal del PSC, demana un acord que insti a l’equip de govern a crear i convocar, abans de finalitzar l’any 2012, una comissió ciutadana i d’entitats que posi en marxa un procés obert per elaborar un pla de participació ciutadana que impulsi i vetlli per la democràcia participativa a Blanes.

La CUP ha denunciat "les dificultats i traves burocràtiques" per fer arribar aquesta proposta als grups municipals, i considera que "posen de manifest la necessitat de treballar intensament per revisar els mecanismes de relació entre la ciutadania i les institucions, per fer-los més fluïts i garants d’una política real al servei del poble".

Al mateix temps, amb la presentació d'aquesta moció la formació vol demostrar que "és possible treballar des de fora de l’ajuntament i que continuem reivindicant mésparticipació ciutadana, més transparència i un nou model de poble".