Esquerra Independentista
Endavant OSAN dóna la benvinguda a Arran

"Arran s'ha convertit en el referent nacional per a totes les organitzacions del moviment"

18/07/2012 Política

Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional) ha donat la benvinguda a Arran, la nova organització juvenil sorgida de la fusió entre Maulets i la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), a més d'alguns col·lectius locals.

Endavant OSAN ha fet públic un comunciat de benvinguda i suport a Arran en què afirma que "la unitat del jovent en la lluita per la independència, el socialisme i l'alliberament de gènere als Països Catalans es fa palesa amb el naixement d'aquest nou agent" que, assegura, "s'ha convertit en el referent nacional per a totes les organitzacions del moviment".

Arran es va presentar públicament dissabte passat en un acte que va aplegar prop d'un miler de persones al Teatre de Berga en el marc de l'aplec del Rebrot. Endavant OSAN va ser present a l'acte de la mà Laia Hernández, que va pronunciar un parlament de 9 minuts que es pot veure íntegrament a partir del minut 32 del vídeo enregistrat per Llibertat.cat.

Endavant OSAN també va participar a l'Aplec del Pi de les Tres Branques, on un portaveu de l'organització a les Illes va oferir un discurs al Pi Vell a l'acte organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Per l'organització, Arran té "una enorme responsabilitat a les seves mans i molts reptes als quals enfrontar-se per seguir engruixint l'independentisme i enriquint-nos a totes, així com per seguir impulsant l'aposta de la Unitat Popular des d'un moviment polític cada cop més ampli i cohesionat".

Segons Endavant OSAN, la conjunció de les dues organitzacions en una de sola converteixen Arran "en una entitat tan històrica com renovada i capaç d'adaptar-se als nous temps amb noves idees i noves iniciatives".