Alliberament nacional
Primera trobada formal entre l'ANC i l'AMI

Les dues entitats volen arribar a acords sobre futures col·laboracions en favor de la independència

30/05/2012 Política

Demà, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) iniciaran una ronda de contactes per arribar a acords respecte a futures col·laboracions entre les dues entitats, per tal de lligar el moviment civil amb les institucions.

La reunió d’aquest dijous serà la primera trobada formal entre l’ANC i l’AMI i es parlarà fonamentalment de la Marxa per la Independència, una iniciativa impulsada per l’Assemblea Nacional que començarà el proper 30 de juny. Amb la Marxa es pretén, entre d’altres coses, que es constitueixin assemblees territorials de l’ANC allà on no n’hi ha i, a la vegada, aconseguir que aquells ajuntaments que encara no hi són passin a formar part de l’Associació de Municipis per la Independència.

Després de la reunió, que se celebrarà a la sala Verdaguer de l'Ateneu Barcelonès, el president de l’AMI, Josep Maria Vila d’Abadal; i la de l’ANC, Carme Forcadell, faran una roda de premsa conjunta per parlar de la voluntat d’acords i de les accions futures.