x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP es presenta a Esplugues de Llobregat

El proper dijous a les 20.30h al casal de cultura Robert Brillas (Carrer d'Angel Guimerà, 38) tindrà lloc la
presentació de l'organització política de nova creació a la població

22/05/2012 Política

La CUP a Esplugues de Llobregat es prentarà a la població el proper dijous. "Una presentació que no només pretén ser formal si no el primer pas per crear un projecte de municipi en que tots hi puguem dir el que pensem. Un projecte que tot just arrenca ara però que fa temps que madura en cada veí d’Esplugues de Llobregat", remarca el nucli local de l'organització en aquesta localitat.

L’acte es dividirà en blocs. En el primer, els membres de la CUP a Esplugues de Llobregates presentaran i explicaran els motius de la creació d’aquesta i l’objectiu general que es fixa.

En el segon bloc, hi participarà en Marc Sallas, membre del secretariat nacional de la organització, que ens explicarà el municipalisme des de l’òptica de les CUP i algunes de les experiències d’aquestes en els municipis on hi tenen representació.

Durant el tercer i últim bloc es desgranaran els objectius específics, les línies d’acció, com s’organitza la CUP Esplugues i el procés que volen seguir per assolir les fites marcades. Per últim hi haurà un torn obert d’intervencions del públic.

 

 

Valora
Vídeos
Presentació de la CUP d'Esplugues de Llobregat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid