Nepotisme
Bauzá no s'atreveix a posar els peus a Sóller

El president del govern ha preferit anar a Deià pràcticament d'incògnit, tot i així ha estat escridassat a Puigpunyent, l'altre localitat que tenia previst visitar ahir al vespre.

31/05/2012 Política
Reforços policials per reprimir la revolta en contra de les polítiques del govern balear Reforços policials per reprimir la revolta en contra de les polítiques del govern balear | Autor: Arxiu

Juan Ramon Bauzá ha preferit trobar-se amb el companys del seu partit a Deià per no haver de posar els peus a Sóller on l'esperaven amb pancartes. No obstant això no s'ha escapat una forta escridassada de més de 150 veïns quan a les 21h d'ahir visitiva Puigpunyent, l'altre localitat que tenia previst anar-hi.

Bauzá ha evitat així l'escridassa que s'havia organitzat a Sóller, on centenars de pesones s'havien concentrat a la plaça de la Constitució, per denunciar el tancament d'Hospitals, la política lingüística les detencions de Bunyola. Els manifestants també exigien que l'executiu pagués les subvencions del túnel, ja que porten més d'un any i mig sense rebra'ls.

El text de les pancartes que l'esperaven es podia llegir "A Sóller no ets benvingut" o "un bon president no tanca hospitals". Després d'haver-se conegut que Bauzá no posaria els peus a Sóller, els manifestants van fer una crida per anar a buscar-lo a Deià. Diversos vehicles es van apropar a l'esmentada localitat, però a l'entrada del poble hi havia controls que van identificar als vehicles que van secundar la crida.

Cal recordar que Bauzá tenia previst arribar a Sóller cap a les 19h i assistir a una renió amb militants a la seu del partit en aquesta població.