Alliberament Nacional
Carme Forcadell elegida presidenta de l'ANC i Carles Castellanos com a vicepresident

També ha decidit mostrar el seu suport a moviments sorgits de la societat catalana en contra de l’ofec econòmic a què se sotmet als catalans.

24/04/2012 Política
Diumenge passat, els membres del nou Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) van escollir els càrrecs del moviment. La Carme Forcadell fou estat elegida com a presidenta de l’ANC, mentre que Carles Castellanos en serà el vicepresident, i el Llorenç Sotorres ha estat escollit tresorer. El Jordi Martínez és el nou secretari de l’ANC.

A la sessió, també es van votar els vocals del moviment, que són: el Josep Albertí, l’Anna Bernabéu, l’Estel Brugulat, l’Àngels Folch, la Núria Jàvega, la Roser Loire, el Jaume Marfany, el Pere Pugès, el Jaume Soler, l’Odette Viñas, el Josep Colomer, l’Andreu Porta, el Brugués Comas, l’Ignasi Termes i el Ferran Civit.

El Secretariat també va decidir mostrar el seu suport a moviments sorgits de la societat catalana en contra de l’ofec econòmic a què se sotmet als catalans.

D’altra banda, l’ANC informa que continua creixent i estenent-se pel territori i, a més de la constitució de noves assemblees territorials i sectorials, ha superat els 5.000 membres de ple dret.