x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment estudiantil
La Trobada d'Estudiants dels Països Catalans se celebrarà a Burjassot

Serà del 5 al 8 d'abril

15/03/2012 Educació
La Trobada d'Estudiants dels Països Catalans d'aquest any se celebrarà a Burjassot, a l'Horta del Nord. Es tracta d'un esdeveniment nacional que cerca aglutinar reflexions, debats i idees al voltant de diferents temàtiques de l'àmbit de l'educació. Aquesta IX edició torna a estar organitzada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i tindrà lloc els dies 5, 6, 7 i 8 d'abril amb la voluntat d'esdevenir un espai de referència pel que fa a la formació i l'aprenentatge dels activistes del moviment estudiantil.

En la mateixa línia que l’any passat, aquesta trobada vol fer èmfasi en la Carta Catalana dels Estudiants (CCE), un projecte nascut de la reflexió sobre la "passivitat del moviment estudiantil" en la configuració de l'agenda política en matèria d'ensenyament, segons explica el SEPC, que insisteix que "els activistes hem de jugar un rol actiu en la construcció del model educatiu i per això cal teixir una alternativa programàtica que deixi enrera les deficiències de les propostes reactives que fins ara han caracteritzat el moviment estudiantil".

La Carta Catalana ha partit d'un procés de participació directa de les bases activistes per tal de configurar un proposta democràtica fonamentada en l'autonomia del moviment i la innovació dels procediments de discussió i consens. Així, s'ha entès la Trobada com l'espai idoni per realitzar debats i establir conclusions de manera presencial, però alhora es fa una clara aposta per l'ús de les noves tecnologies com el canal per desenvolupar un treball telemàtic a distància.

La IX TEPC abraçarà les temàtiques relacionades amb els eixos antipatriarcal i català amb eixos com igualtat d'oportunitats, formació crítica i cohesió social.

Les inscripcions es realitzen enviant un correu electrònic a trobada@sepc.cat amb les dades personals.
Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona
  7. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  8. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  9. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid