Alliberament Nacional
Elecció del nou Secretariat Nacional de l’ANC

Els adherits podran votar a una setantena de seus electorals repartides pel territori

31/03/2012 Política
Sergi López Sergi López | Autor: Arxiu
Aquest dissabte,  els més de 4.000 membres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) estan cridats a votar el nou Secretariat Nacional, que estarà composat per 75 membres. Una tercera part (25) tindran la consideració de membres de representació nacional i seran escollits pel vot total dels membres de l’Assemblea, mentre que dues terceres parts (50) tindran la consideració de membres de representació territorial de la seva Regió i seran votats pels membres d’aquesta regió.

Les votacions es duran a terme a una setantena de seus electorals repartides pel territori, i hi tindran dret a vots els inscrits a l’ANC fins l’1 de març. El nou Secretariat que sorgeixi de la jornada serà l’encarregat de coordinar i tirar endavant, juntament amb les assemblees sectorials i territorials, el full de ruta previst pel moviment, que va ser aprovat el passat 10 de març en l’assemblea constituent celebrada al Palau Sant Jordi.

D’altra banda, totes aquelles assemblees territorials que hagin decidit no ratificar el seu secretariat territorial, podran votar-lo el mateix dia 31.