Vaga
Els treballadors de TMB fan una crida als barcelonins

Amb l'objectiu que denunciïn a l'Ajuntament i a la Generalitat per "està oferint els pitjors serveis de sanitat, ensenyament i transport públic a un preu més car"

17/02/2012 Laboral
Els treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han fet una "crida a tot el poble de Barcelona" perquè vagi tots els dies que durarà el Mobile World Congress (MWC) a manifestar-se a la plaça d'Espanya, a les portes del congrés.

Demanen que juntament amb els treballadors de TMB, els ciutadans denunciïn "un Ajuntament de Barcelona i una Generalitat que estan donant uns pitjors serveis de sanitat, ensenyament i transport públic a un preu més car" i que "estan empobrint, encara més, la gent que viu a la ciutat".

Asseguren que poden mostrar al món que "tenim un Ajuntament de Barcelona i una Generalitat de Catalunya que està apostant per polítiques neoliberals que només fan que facilitar un treball cada cop més precari, amb sous més minvats, junt a noves lleis que fan l’acomiadament cada cop més fàcil i econòmic dels treballadors del sector públic i privat".

I és que, segons els treballadors de TMB, "l’Ajuntament de Barcelona, la Direcció de TMB i tots els que manen als grans mitjans de comunicació ens diuen que el Congrés Mundial dels Móbils és una finestra oberta per on el mon mirarà a la ciutat de Barcelona. Estem d’acord. Tota la premsa internacional estarà allà."

És per aquesta raó remarquen que fan la crida al barcelonins. "Per demanar respecte, davant de les desqualificacions de l
’Ajuntament, la direcció de TMB i tots els que manen als grans mitjans de comunicació que han sortit desqualificant-nos per la nostra protesta".

La crida, finalitza tot dient: "Transformem Plaça Espanya en Plaça Catalunya. Per tot això, fem una Crida al Poble de Barcelona a l’Acció Directa, la Resistència Activa, el Bloqueig, l’Acampada o qualsevol mètode de lluita que es consideri oportú i necessari al Congrés Mundial dels Mòbils, per mostrar al mon que el Poble de Barcelona exigeix RESPECTE".

Recordem que els propers dies 27, 28 i 29 de febrer i l'ú de març, els treballadors de TMB han convocat vaga per defensar el transport públic i les seves condicions laborals.