Alliberament nacional
Malgrat de Mar s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència però l'alcaldessa es nega a sumar-s'hi

Tot i l'aprovació de la moció, l'alcaldessa Conxita Campoy va manifestar que “No em correspon i no se'm pot obligar a fer-ho, perquè no existeix cap document jurídic” i va afegir que “No finançaré amb diners públics un ens buit de poder jurídic i que té una marcada tendència política”.

14/01/2012 Política
L'Ajuntament de Malgrat va votar dijous en el ple l'adhesió de la població a l'Associació de Municipis per la Independència, a instàncies d'una moció presentada per tots els grups de l'oposició: CiU, ERC i ICV-EUiA. El govern del PSC i el PP hi va votar en contra.

La moció també recollia facultar l'alcaldessa, per signar els acords i, alhora, aprovar els estatuts que regulen l'associació, tot i així l'alcadessa ja va anunciar que no participaria en aquest projecte.

Tant CiU com ERC van criticar la posició de l'alcaldessa, ja que consideren que menysté el resultat de la votació, i li van recordar que els acords de ple “s'han de complir per llei”. La representant de Malgrat a l'AMI serà la portaveu d'ERC, Obdúlia Cuatrecases.