ANC
"Vic per la Independència" es constituirà el 30 de gener

La gestora de Vic per la Independència, que es va constituir el 12 de desembre, ha iniciat el procés constituent de la plataforma de Vic per la Independència. Els membres de la gestora gestionaran i validaran el procés de constitució prevista pel 30 de gener.

08/01/2012 Política
De moment ha fet una crida al conjunt de la ciutadania, a les entitats d’àmbit cultural, econòmic, polític, esportiu i social, a les persones que han col·laborat en projectes i activitats com les consultes del 13D, el Lipdub per la Independència, la Marxa dels vigatans... a participar en aquest procés per tal de donar la màxima legitimitat als representants de la ciutat a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’organisme que ha de definir el full de ruta cap a l’Estat propi.

L’Assemblea local de Vic neix a partir de la multitudinària presentació a l’Atlàntida d’Osona per la Independència, que es va celebrar el setembre passat i que va comptar amb la participació de Ricard Torrents, Lluís Llach i el Dr. Jordi Folch.

Els membres de la Gestora són: Jordi Ponsa, Eloi Planas, Aristarc Claramunt, Àngel Amargant, Carme Vilaró, Enric Sánchez, Ignasi Puig, Jesús Planchart, Jordi Sans, Santi Collell i Susagna Roura.