ANC
Presentació de "Catalunya Nord per la Independència" a Perpinyà

Els promotors del projecte expliquen que es vol “donar suport, ajudar i ser presents, a la creació de l'Assemblea Nacional Catalana al març vinent” arreu dels Països Catalans.

28/11/2011 Política
Avui a les 20h al Casal Jaume I de Perpinyà es presenta la plataforma "Catalunya Nord per la Independència". Els iniciadors del projecte a Catalunya Nord expliquen que es vol “donar suport, ajudar i ser presents, a la creació de l'Assemblea Nacional Catalana al març vinent” arreu dels Països Catalans. Els integrants es defineixen com a “grup independentista unitari, i no un partit polític”. Una pàgina a facebook reuneix a hores d'ara més d'un centenar de persones.

Se pot parlar d'independència a Catalunya Nord?” Amb aquesta pregunta “es vol obrir un debat en la societat nord-catalana” expliquen els promotors de Catalunya Nord per la independència, un projecte que “ha anat madurant durant mesos, i que ara es vol presentar públicament”.

El projecte es pot consultar al web www.catalunyanord.cat, on s'hi pot trobar una carta oberta a tots els ciutadans nord-catalans i el primer butlletí d'aquest grup.