Lluís Llach i Joan Reig presenten l'ANC a Reus davant de més d'un miler de persones

A l'auditori Higini Anglès, del Palau Bofarull, ple a vessar, els membres voluntaris de les assemblees populars pel dret a decidir del Baix Camp, Alt Camp, Tarragonès, Priorat i Conca de Barberà ahir van constituir l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a les comarques del Camp.
 
Lluís Llach i Joan Reig, com a mestres de cerimonies, van protagonitzar un acte que va acollir a més d'un miler de persones i que va obligar que molta gent seguís l'acte dreta o des de fora de la sala. Un vídeo per animar la tropa i el Cant de la Senyera interpretat per l'Orfeó Reusenc obrien l'acte.

07/11/2011 10:36 Política

El primer en agafar la paraula fou el bateria de Els Pets de Constantí. Joan Reig es va felicitar d'una fita important: "Ara ja no poden dir que sempre som els mateixos; abans en aquests actes sempre veies la mateixa gent i avui es poden veure cares noves". 

Lluís Llach, un dels més aplaudits del vespre, va demanar "el compromís de tots per fer més fàcil aquest viatge cap a la independència". Llach va esperonar al públic a participar del projecte de l'ANC per anar anar donant força al moviment independentista.

Durant l'acte també es va felicitar als pobles del Camp de Tarragona que ja s'han sumat als Municipis per la Independència, com La Selva del Camp, Montblanc, Valls o Maspujols. 

Font: DelCamp.cat