Correllengua
El Correllengua 2011 s'acomiada després d'haver organitzat més de 300 actes arreu de la nació

El Correllengua 2011 s'acomiada fins l'any vinent, i ho fa amb un balanç força positiu. Més de 150 viles i pobles del Principat i més de 300 arreu de la nació han celebrat el pas de la flama de la llengua un any més.  Tot i així, cal recordar que fins al proper desembre encara hi hauran actes a diferents barris de Barcelona, al Tarragonès, a la Ribera de l'Ebre, al Vallès Occidental i al Maresme.

23/11/2011 Llengua
Al Principat, 154 viles, barris i ciutats han organitzat actes de Correllengua. això suposa un augment apreciable respecte l’any anterior, quan se’n celebraren 131.

El Maresme,amb 17, el Vallès Occidental, amb 12 i l’Anoia, amb 11 són les comarques amb una major implantació del moviment.

En relació amb l’any 2010, 43 noves viles i pobles s’han incorporat a la família del Correllengua al Principat.

La CAL ha rebut fins ara 105 mocions de suport al Correllengua per part d’Ajuntaments i Consells Comarcals, fet que suposa també un increment respecte l’any passat.

Al web de la CAL s’han anunciat 256 actes de Correllengua i s’ha donat resposta a més de 700 correus electrònics sol·licitant informació.

Aquestes xifres superen les d'anys anteriors i fan que el moviment guanyi en implantació territorial i suport arreu. La Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), entitat organitzadora,  felicita a totes les associacions i col·lectius que amb la seva feina i determinació han contribuït a que aquest creixement hagi estat possible.

Dissabte, 26 de novembre
- Clot/Camp de l’Arpa (Barcelona) 
- l’Eixample (Barcelona)

- Morell (el Tarragonès)

- Tivissa (la Ribera d’Ebre)


Diumenge, 27 de novembre
- Tivissa (la Ribera d’Ebre) 

Dimecres, 30 de novembre
- Terrassa (Vallès Occidental)

Dissabte, 3 de desembre
- Montgat (Maresme)