Joves de Mallorca per la Llengua enceta un nou curs

Joves de Mallorca per la Llengua va celebrar el passat divendres, al Parc de n’Hereveta, a Porreres, el seu acte d’inici de curs, amb què l’entitat començà a preparar les activitats que durà a terme durant el curs 2011-12. A les 20.00 hores va començar la festa amb un karaoke de cançons en català. Els assistents pogueren passar una bona estona cantant cançons d’Els Pets, Sopa de Cabra, Macedònia o Antònia Font, entre d’altres.
 
La Veu de Mallorca ha explicat avui que l’acte central consistí en la lectura d’un manifest per part dels portaveus de l’entitat, Carme Sànchez i Antoni Oliver, que varen fer un balanç dels 18 anys de feina i una crida a la classe política perquè actuï amb seny pel que fa a la llengua.

17/10/2011 23:13 Llengua
A les 21.30 hores començà un sopar popular de pa amb oli i coques diverses, al qual assistí un centenar de persones. Las festa va seguir el seu curs amb l’inici del concert, amb els grups The V-Oldies i Dj Peli i el grup revelació de l’estiu, Els Catarres. 

Més de dues-centes persones vab assistir al concert per passar una bona estona amb la música, en un acte com sempre reivindicatiu i lúdic.

A partir d’ara, els Joves de Mallorca per la Llengua començaran la preparació del nou curs, en el qual celebraran els seus 18 anys d’història. L’entitat decidirà si fa Acampallengua o Correllengua, i potenciarà la campanya MallorcaFestaJove.