Neix una assemblea de joves a Molins de Rei

Molins de Rei ha acollit aquest dijous la presentació de l'Assemblea de Joves de l'Esquerra Independentista de Molins (Ajeim), que neix amb l'objectiu de "treballar per una societat més justa i igualitària i per la construcció d'uns Països Catalans unificats, independents, socialistes, ecològics, no patriarcals i sense classes".

La Sala d'Actes de Ca n'Ametllet ha acollit a partir de les set de la tarda la presentació de l'assemblea, que ha comptat amb la lectura d'un manifest i la presentació dels propers actes.

08/09/2011 23:06 Política
Segons expliquen, l'assemblea vol ser "oberta, participativa i assembleària" i pretén "organitzar la lluita, conscienciar els sectors juvenils i mobilitzar-los, tot creant alternatives a l'ordre social vigent, per l'assoliment de la llibertat social i nacional del poble català, buscant alternatives a l'ordre capitalista i treballant per la màxima expressió del dret a la autodeterminació del nostre poble".

En aquest sentit, vol fer de l'autogestió el seu eix de treball "construint un contrapoder popular capaç d'autoorganitzar de forma realment democràtica i participativa els recursos materials i humans de que disposem".

D'entre les activitats que han organitzat per les properes setmanes destaca el sopar de festa major el dia 29 de setembre a la plaça de l'església, i la participació a la marxa de torxes del dia 10 de setembre a Molins, així com als actes unitaris de l'esquerra independentista i a la concentració en defensa de l'escola en català.