L'ajuntament de Badalona publica els sous dels cŕrrecs, tal com demanava la CUP

L'ajuntament de Badalona ha decidit publicar el nombre de càrrecs de confiança i els seus respectius sous a l'inici de la legislatura, tal com demanava la Candidatura d'Unitat Popular.

La formació valora positivament que el govern local publiqui les remuneracions dels polítics locals i que s'hagi reduït el nombre de tinents d'alcalde i de càrrecs de confiança, tot i que consideren que aquestes reduccions no són suficients.

13/07/2011 20:44 Política

Aquest debat el va encetar la CUP l'any 2009 en el marc de la campanya "Quins sOUS!", en què va fer públiques les remuneracions dels diferents càrrecs. Segons el portaveu de la CUP de Badalona, Francesc Duran "podem considerar que hemcomençat a guanyar la batalla per la transparència que vàrem iniciar el 2009".  Seguint la línia d'aconseguir que Badalona sigui una ciutat veritablement transparent, va assegurar que "calen encara moltes més accions, com ara una major reducció del nombre de càrrecs de confiança i dels seus sous, d'acord amb el què portem denunciant des del 2009".

 La lluita continua

 Tot i les decisions preses per l'ajuntament, La CUP de Badalona adverteix "al nou govern i al seu soci a l'ombra, CiU" que "ens mantindrem molt atents als temes que afectin a la transparència de l'administració local i a l'accés de la informació pública per part de la ciutadania".

Per saber-ne més:

Presentació del “Codi ètic” de la CUP de Badalona

La CUP de Badalona presenta el segon vídeo de la campanya "Quins sOUS!"

 La CUP de Badalona celebra l'exercici de transperència d'ERC