La CUP de Sitge rebutja els pactes de govern i es mantindrŕ a l'oposició

La CUP de Sitges, després d'assistir a dues reunions sobre pactes postelectorals amb el PSC i CiU, referma la seva voluntat de no entrar en cap govern ni donar suport a la investidura de cap partit.

Una vegada passat el període de valoració dels resultats electorals i el període dedicat a les diferents reunions per a la configuració del nou govern municipal, la CUP justifica la seva decisió per les "diferències claus" entorn al model de vila proposat per PSC i CiU.

10/06/2011 10:09 Política
A Sitges, el nou Ajuntament que sortirà aquest 11 de Juny estarà compost per les forces de la dreta sitgetana, catalana i espanyola. La CUP se situarà a l'oposició d'aquest nou Govern. Situació des de la qual assegura que farà "una feina responsable defensant els interessos dels nostres ideals d'esquerra, independentisme i democratització de l'Ajuntament". En aquest sentit, anuncia que serà "l'oposició del treball constant, tot portant al Ple els nostres compromisos electorals" i es compromet "a vigilar cada pas del nou Govern, donarem suport a allò que creiem que beneficia Sitges i denunciarem tots els seus excessos".

Amb tot, l'alternança en el poder, que no el canvi real, ha arribat a Sitges, tot i que la CUP afirma que "vénen temps difícils i convulsos tan a nivell local com nacional, per la crisi, per les retallades que s'efectuen des de Madrid (PSOE) i des de Barcelona (CiU) i per l'atzucac nacional en que ens trobem des del fracàs del procés de l'Estatut". Davant d'aquest escenari la CUP pren el compromís de treballar dia a dia, des del Ple de l'Ajuntament i també des del carrer "tot defensant les classes populars sitgetanes, perquè no paguin justos per pecadors del desgavell econòmic que vivim avui dia".

Per saber-ne més:
 

La CUP augmenta en 4 regidors al Garraf en relació a les municipals del 2007