La CUP obté una regidora al Baix Penedès

Elisa Rumbeu de Juan ha estat elegida regidora per la Coalició pel Montmell-Poble Actiu (CUP-Poble) a l'Ajuntament del Montmell amb el suport del 10% del vots mentre al Vendrell, la CUP no ha obtingut cap regidoria amb el 3,77%.

La Coalició pel Montmell-Poble Actiu (CUP) entra a l'Ajuntament del Montmell amb una regidora. En questa població, El PSC manté els seus cinc representants, tot i que percentualment baixa. La segona força política és El Montmell-Acord Municipal o sigui ERC que fa quatre anys no es presentava, amb dos regidors, mentre que CiU baixa de tres a un,

30/05/2011 04:55 Política
Al Vendrell, la CUP ha obtingut el suport de 491 persones que representa el 3,77% dels vots.  En aquesta població els socialistes mantenen els set regidors que ja tenien, mentre que CiU en perd un i es queda en sis, la PxC puja de quatre a cinc, el PP conserva els seus dos regidors i Junts pel Vendrell (ERC+R.cat+independents) n'ha tret un.
 
Ara bés, davant de la pujada de PxC i l'oferimet que ha fet aquest grup a CiU perquè els convergets obtinguin l'alcadia s'ha generat un revulsiu a través de les xarxes socials i s'ha convocat una assemblea oberta a tothom per demà a la lça Vella.
 
En ella s'ha de tractar "quin tipus de mobilitzacions contra el racisme i per la convivència" es poden fer a la vila, tal com ha expressat en la convocatòria Ruben Suan, el qual ha volgut deixar clar que no és la CUP qui convoca l'acte. El missatge ja ha començat a córrer per Internet, gràcies a l'altaveu del grup 'Unitat Contra el Feixisme Baix Penedès'. Amb anterioritat s'havia parlat de fer una primera concentració aquest dissabte a les dotze del migdia a la plaça Vella.