La CUP de Tarragona es posiciona com el vot útil independentista a la ciutat

"Les enquestes demostren que són un valor en alça i que el regidor és més que factible"

Aquest cap de setmana han aparegut alguns resultats d'enquestes de mitjans sobre la ciutat que no parlaven directament de la CUP. Tanmateix, les respostes de la gent els ha obligat a incloure-la, cosa que no han fet amb d'altres opcions. És per això que la CUP de Tarragona anima a l'electorat a concentrar el vot independentista en la CUP, que és l'única que té opció d'entrar, iaixí poder fer polítiques en clau nacional.

 

15/05/2011 22:49 Política

La CUP de Tarragona també ha volgut pronunciar-se sobre els resultats de les enquestes publicades en diversos mitjans de comunicació. Si bé no donen representació directament a la CUP sí que donen un alt percentatge a la quantitat de gent que no triarà cap de les quatre opcions amb representació actualment al consistori. En el cas del Periódico, tot i preguntar per sis forces determinades, la CUP no hi era i s'ha demostrat que entra directament en el mapa polític tarragoní, tot i no obtindre el ressò dels mitjans locals.

Per a la CUP de Tarragona, concretament, i avaluant la resta de resultats, en el cas de Lleida donen un regidor a la CUP amb un percentatge de vot directe molt semblant al de Tarragona. Per tant, la CUP de Tarragona assegura que la representació és molt factible, i anima als independentistes que vulguin que se senti la seva veu en clau nacional al consistori que votin la CUP per ferla entrar.

"I és que són l'única opció que farà polítiques en clau nacional i alhora socialque té oportunitat d'accedir-hi, a diferència d'Esquerra, que faria de crossa del PSOE. Recordem que la Candidatura ha reunit el suport de diversos agents socials i nacionals de la ciutat i del territori, que són visibles en els seus vídeos de campanya, com araJoan Reig.", apunta la formacióindependentista