La Cup de Manresa insta UGT a expulsar "els xen˛fobs"

cupmanresa2Davant la publicació de la pertinença de Sebastià Llort, número 2 de la PxC a Manresa i futur regidor de la ciutat, al sindicat UGT, la CUP de Manresa ha manifestat la seva sorpresa i la seva estupefacció.

La candidatura independentista confia en que la direcció del sindicat no sigui coneixedora d'aquesta realitat i està segura que, un cop se n'han assabentat, la reacció d'UGT serà immediata i contundent. Des de la Cup es considera clarament incompatible la pertinença a un partit obertament racista i "xenòfob com la PxC amb l'afiliació a un sindicat de tradició socialista i que ha de defensar els drets laborals de totes els treballadores i treballadors, sigui quin sigui el seu lloc de naixement". 

25/05/2011 12:33 PolÝtica
Per aquest motiu, la CUP de Manresa no dubta que l'expulsió de Llort de la UGT es produirà en els propers dies. Qualsevol altra actitud legitimaria les actituds feixistes de la Plataforma, que han estat públicament rebutjades pel sindicat, impulsor d'iniciatives com “Tots fem Bages”, en la que s'instava, precisament, a “que s’aparti del debat polític i ideològic qualsevol idea i/o discurs que atempti directament contra la convivència, la diversitat i la cohesió social al nostre país”.