La CUP de Figueres explica les seves propostes de mobilitat als conductors atrapats pel trŕnsit

Diversos membres de la CUP de Figueres van presentar divendres passat les seves propostes de mobilitat en una acció a la ronda de sud de Figueres.
 
Per tal de donar a conèixer les propostes sobre la matèria es varen repartir als ocupants dels cotxes que estaven aturats davant del cinema díptics informatius amb les iniciatives que la CUP impulsarà des de l'Ajuntament per tal de millorar la mobilitat a la ciutat.

16/05/2011 23:53 Política
Aquesta és una de les entrades de la ciutat que diàriament es veuen col·lapsades pel gran volum de trànsit, per aquest motiu els membres de la candidatura varen repartir als ocupants dels vehicles ampolles d'aigua per tal de fer més amè el llarg camí dels i les conductores fins al seu destí.

Els principals compromisos de la CUP en aquest camp són la priorització del pla de rondes i la gratuïtat de l'autopista perquè els desplaçaments de pas no col·lapsin Figueres, engegar una millora integral del cinturó de ronda, tant pel que fa als accessos com als vorals, la creació de nous i millors aparcaments dissuasius, segurs i connectats entre ells, i finalment, la pacificació del centre i la recuperació de l'espai públic pels vianants.

La CUP també s'ha posicionat en contra de la construcció d'un desdoblament de la N-II per l'oest de la ciutat, tant per l'efecte barrera que comporta com per la gran despesa econòmica que significaria. En aquest sentit la CUP aposta per aprofitar la infraestructura de l'AP7 (gratuïta) per a permetre descongestionar l'actual N-II.

 

{youtube}GElI1EQsPXE{/youtube}


Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP