APM-CUP passa a ser la segona força política a Montesquiu amb un 32% dels vots

"Amb 4 anys de feina a l’oposició hem passat de 83 vots el 2007 als 170 vots d’aquestes eleccions, passant d’un a dos regidors. Això demostra que hem fet bona feina, sent la única força amb presència al consistori aquests darrers 4 anys que augmenta en vots"

Assenyala així, Alternativa per Montesquiu-CUP (APM-CUP) en la seva valorció dels resultats electorals, on també remarca que la formació s’ha quedat a 2 vots del tercer regidor, o el que és el mateix, ERC manté els seus 4 regidors i amb això la majoria absoluta, per un estret marge de 2 vots.

26/05/2011 15:37 Política

A això se li ha d’afegir, segons la nota de valoració que més de la meitat dels votants de Montesquiu han votat per opcions diferents a la continuista.

En aquest sentit, la distribució de regidors feta per la llei electoral vigent fa que es produeixi una majoria absoluta que no recull el sentiment majoritari de la ciutadania de Montesquiu.

La formació independentista espera que el nou equip de govern sigui conscient d’aquests fets i de la voluntat majoritària de canvi que ha manifestat el poble de Montesquiu, i desitja que això sigui rellevant a l’hora de determinar quines polítiques i quin tarannà utilitzarà el nou equip de govern durant la propera legislatura.

EPM-CUP remarca que es posem a disposició del poble, i resta a l’expectativa de com actuarà el nou equip de govern, donant un marge de confiança que tot nou govern ha de tenir. A partir d’aquí exercirà la seva tasca amb l’objectiu de seguir creixent i seguir oferint alternatives per un Montesquiu de tots i totes.

 

Per saber-ne més:

La CUP es converteix en la tercera força política de Vic 

La CUP es consolida com «l'alternativa necessària» 

La CUP amb 11 regidors al Maresme obté un representant al Consell Comarcal

No es coneixerà fins dimecres si CUP de Palau-Solità i Plegamans obté un regidor

La CUP de Banyoles torna a entrar a l'Ajuntament amb 2 regidors

La CUP irromp a molts municipis i es consolida com l'alternativa

"La CUP ha treballat molt i molt bé i ha tret tres regidors"

La CUP obté l'alcadia de Viladamat i un regidor a Figueres i a Mollet de Perelada a l'Alt Empordà

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M