David Vidal és escollit candidat de la CUP de Reus a les eleccions

La CUP de Reus ha escollit per 93 vots a 3 la llista electoral que concorrerà a les eleccions del 22 de maig. David Vidal encapçalarà la llista acompanyat de Jordi Brunet, Sílvia Flix, Roger Fernández i Montsant Fonts.

L'assemblea, on hi han participat més d'un centenar de persones, s'ha celebrat aquest dissabte a la Facultat de Medicina de la URV de Reus. Segons explica la candidatura, la filosofia seguida per a la confecció de la llista "s'ha basat en intentar reflectir tots els moviments socials, culturals i polítics que aposten pel projecte d'Unitat Popular".

26/02/2011 20:15 Política

la llista resta oberta a noves incorporacions que es poden produir des d'ara fins al dia de tancament de llistes i "no pretén ressaltar cap membre de la llista per sobre de l'altra". D'aquesta manera, durant la campanya electoral hi participaran activament tots i totes les membres de la llista, així com els i les membres del Batalló Electoral, que a dia d'avui ja compta amb més de cinquanta adhesions per col·laborar.

Paral·lelament al procés de confecció de la llista, la CUP ja porta un mes i mig confeccionant el programa electoral que defensaran durant la campanya. Aquesta setmana s'ha acabat la primera fase del procés, que ha consistit en realitzar trobades temàtiques obertes a la ciutadania, i s'ha iniciat la segona fase, la qual s'estendrà al llarg d'aquest mes de març, i consistirà en la realització de presentacions i recollida de propostes als diferents centres cívics de la ciutat.

Per saber-ne més:

Municipals 2011: Unitat Popular