L'Assemblea de Barcelona convoca una manifestació per difondre la Vaga General del 29-S

Dimecres passat, l'Assemblea de treballadors de Barcelona va aplegar un miler de persones a la plaça de la Universitat. A la trobada es va decidir convocar una manifestació el proper dissabte 25 de setembre a les 17h pel centre de la ciutat per difondre la Vaga General del 29-S.

A més a més, és va fer una crida a mobilitzar-se a partir de les 0 h del dia 29 amb piquets als barris, a les universitats i al centres de treball. Així com la convocatòria les 12h d'un piquet unitari de l'Assemblea de Barcelona a la plaça Catalunya.

18/09/2010 18:37 Laboral
D'altra banda es va decidir, que el 14 d’octubre a les 19h a la Plaça Osca es faria la propera Assemblea de Barcelona per valora la vaga i prendre decisions en relació a la (possible) tradició dels  dirigents dels sindicats majoritaris i el govern.
 
A l'Assemblea van assistir entre altres entitats, les assemblees contra la crisi del Poble Sec, del Clot, de 9 Barris i de Gràcia; el comitè de vaga de l’Assemblea de Sants, el del Casc Antic i el de l’Eixample; l’Assemblea social de Sant Andreu, el Comitè de vaga de Cerdanyola, l’Assemblea de Treballadores i Treballadors d’Horta Guinardó, el Comitè de vaga del Poble Nou, el del Raval i el sindicat CGT. La  de dimecres passat fou la segona assemblea, la primera es va fer dos mesos a les Cotxeres de Sants. 
 
quina-es-la-teva-vaga
 
Per saber-ne més