Inagurat el Casal Independentista de Sants "Jaume Compte"

El Casal Independentista de Sants Jaume Compte va inaugurar aquest dissabte la seva nova seu situada al carrer Muntadas, al costat del parc de l'Espanya Industrial. Feia temps que buscaven un nou local més ampli i més polivalent que l'anterior del carrer Premià. El nou espai té gairebé 250 metres quadrats amb diferents zones entre d'elles espais per reunions i una sala d'actes.

El Casal Independentista de Sants compta amb més de 20 anys de vida, en què ha dinamitzat el barri de Sants i en molts moments ha estat l'àmbit unitari i lloc de trobada de l'independentisme català.

07/09/2010 20:51 Política
En aquest casal també estarà ubicada una cooperativa de consum ecològic anomenada Faves Comptades i un bar que estarà obert totes les tardes fins les 11 i els caps de setmana fins les 12. 
 

De fet, el local el compartirà l'espai amb d'altres entitats com la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) amb la intenció de continuar sent un lloc de trobada per al teixit de Sants i per a l'independentisme.

 Durant la inaguració de dissabte s'hi van realitzar diverses activitats durant tot el dia per donar a conèixer el nou casal al barri, amb contacontes, dinar, un acte de presentació i actuacions musicals. L'estrena del nou espai també va comptar amb els parlaments de socis històrics del Casal i la presència de membres del teixit veïnal d'aquest barri de Barcelona.

 

 

 

Per saber-ne més:

Inauguració del nou local del Casal Independentista de Sants

L'Assemblea del Barri de Sants recorre la prohibició del brindis i sosté que el celebrarà