Igualada acollirŕ un Festival per la Independčncia el 16 d'octubre

L'acte, que ja s'ha començat a preparar, és organitzat per la societat civil igualadina, i preveu assolir una gran participació i implicació de tots els igualadins.
L'acte, que ja s'ha començat a preparar, preveu assolir una gran participació del moviment sobiranista català. El programa d'activitats s'iniciarà a les 11 del matí, amb una taula rodona en què hi participaran Francesc Ribera Titot, Oriol Junqueras i d'altres personalitats. A migdia començarà una marxa en favor de la independència, que l'organització descriu com a 'popular i massiva, ja que la independència s'ha de construir des del municipalisme'. Així, la manifestació pels carrers de la ciutat comptarà amb la participació de colles de grallers, tabalers i altres representants de la cultura popular catalana.

30/08/2010 17:42 Política

A quarts de 3 de la tarda tindrà lloc un dinar popular, i a continuació hi haurà animació infantil amb el grup Sapastres. A partir de les 5 començarà el concert, que comptarà amb la presència de grups i solistes destacats com són Carles Belda i el conjunt Badabadoc, Mertixell Gené i Cesk Freixas.

Totes les activitats del Festival per la Independència, excepte la manifestació, tindran lloc als espais de l'Ateneu Igualadí.

Font: Anoiadiari.cat