El 76% del lectorat veu útil declarar els municipis exclosos de la Constitució

Un 76,5% de lectores que han votat l'enquesta setmanal de Llibertat.cat sostenen que la iniciativa pot fer més viable la lluita per l'autodeterminació.

Aquesta setmana preguntàvem: "Creieu útil la iniciativa que han pres alguns municipis de declarar-se moralment exclosos de la constitució espanyola?". Un 20,5% de lectors ha opinat que no perquè és una campanya per marcar perfil sobiranista i reforçar la voluntat de trobar un nou encaix amb l'Estat espanyol. Un 3% no s'ha posicionat. Consulteu els resultats de l'enquesta

16/07/2010 18:09 Política

Bordils també es vol alliberar de la Constitució espanyola 

 

 

Nova enquesta

Aquesta setmana estem vivint la ressaca política de la manifestació del 10 de juliol, dia en què més d'un milió de persones van sortir al carrer per la independència. Llibertat.cat va fer una crònica del bloc de l'EI i la CUP, una crònica general, una videocrònica i un recull de premsa nacional i internacional molt exitós del qual encara arriben enllaços d'arreu del món.

És per això que aquesta setmana preguntem: "La classe política sabrà traslladar el clam popular massiu del 10-J?". Contesta des d'ara mateix.

10J: Tirem pel dret: Independència Països Catalans!