Tranquil·litat als municipis del Camp de Tarragona que avui fan consulta

Tranquil·litat al Camp de Tarragona en la quarta onada de consultes sobre la independència. A Masllorenç, al Baix Penedès, a les 14:00h la participació estava per sobre del 20% i a Alcover, a l'Alt Camp, també en aquesta hora, es situava sobre el 10%.

Alcover, Nulles i Mont-ral també se sumen a les consultes sobiranistes. Alcover és la segona població amb més habitants de la comarca i durant aquests últims mesos han dut a terme una intensa campanya de cara a aquest 20J.

20/06/2010 18:53 Política

A les 16:30h, segons ha informat la comissió organitzadora, el 10% del cens ja havia realitzat el seu vot a Alcover. A Nulles, 66 persones ja ha exercit el dret a vot, i la participació arriba al 18%. En aquesta petita població de l'Alt Camp estan cridades a les urnes fins a 367 persones i el dubte és la participació que hi tindrà la gent gran tot i que s'espera una participació del 30%. A Mont-ral el padró major de 16 anys és de 155 i el padró major de 18 anys és de 153

A La Canonja, al Tarragonès, a les 12:00h del migdia havia votat un 2% de la població. Precisament la Canonja avui realitza la primera votació després que el municipi hagi recuperat la seva independència de la ciutat de Tarragona. La Canonja té un cens de 4.200 habitants cridats a votar.

A la demarcació de Tarragona, aquest diumenge també duen a terme la consulta els municipis d'Ulldemolins, la Morera de Montsant i Falset (Priorat), Sarral (Conca de Barberà), Santa Oliva i Masllorenç (Baix Penedès), Mont-roig del Camp i Duesaigües (Baix Camp).

Seguiment especial de la 4a onada de consultes sobre la independència