La consulta per la independčncia de Sabadell supera la de la Diagonal en participació

Abans de les sis de la tarda ja han votat el 11,23 per cent del cens que Consulta Sabadell té registrat i pels volts de les vuit del vespre la consulta havia ultrapassat la participació que va aconseguir la consulta sobre la reforma de la Diagonal (12,7%).

La consulta popular s'ha servit de la voluntat desinteressada de milers de persones i ha requerit 40.000 euros, mentre que la consulta de l'Hereu va necessitat més de 3 milions d'euros d'inversió i va estar farcida d'irregularitats i interessos empresarials al darrere.

30/05/2010 20:19 Política

El Director de campanya, Marc Monràs, ha destacat que aquest percentatge supera de llarg el 8,23 per cent que va obtenir Lleida, amb un padró de 114.100 habitants, la ciutat més gran que fins ara ha organitzat la consulta, després de Sabadell.

Monràs s'ha mostrat satisfet i content de l'evolució de la jornada electoral a Sabadell i del bon funcionament de tot el sistema informàtic, un punt que havia fallat en altres consultes.

D'altra banda, l'observador internacional, el grec, Pavlos Filipov Voskopoulos, de la minoria de Macedònia, ha comparegut a les set del vespre.

Per a saber-ne més:

Sabadell: 9,2% de participació fins la una del migdia

Sabadell viu una festa democràtica

Sabadell decideix sobre la independència

Sabadell es pronuncia sobre la independència aquest diumenge

Comença el compte enrere per a la 4a onada de consultes sobre la Independència