L'Esquerra Independentista crema el capitalisme

La manifestació convocada per l'Esquerra Independentista ha aplegat milers de persones aquest dissabte Primer de Maig a la ciutat de Barcelona. 

Sota el lema "Contra l'atur i les retallades socials solidaritat i consciència de classe", la CAJEI, COS, la CUP, Maulets, el SEPC i Endavant, han partit a quarts de sis de la tarda des de la plaça de la Catedral de Barcelona i han acabat davant de la borsa de Barcelona, on han cremat un bitllet gegant de 500 euros per denunciar la crisi i el capital.

01/05/2010 21:21 Laboral
Durant la manifestació s'han pogut sentir consignes contra el capitalisme i a favor de la vaga general. Uns 300 manifestants també han ocupat el luxós hotel Mandarín Oriental. Una nodrida representació de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra ha tingut ben controlada en tot moment la comitiva.
 
En el transcurs de la manifestació pel Passeig de Gràcia, els manifestants s'han concentrat davant l'hotel de luxe Mandarin Oriental. L'acció ha estat seguida per un miler de persones, de les quals centenars d'ells han entrat al vestíbul del luxós establiment on han repartit fulletons contra el capitalisme, que també han tirat per terra, mentre proferien més crits contra el capitalisme i el luxe.