"Terrassa Decideix" es presenta al cinema Catalunya ple de gom a gom

L’actriu terrassenca Àngels Poch encarregada de conduir l’acte va dir "Hi ha qui ha proclamat que des de l’Assemblea de Catalunya no hi havia hagut una trobada socialment tan transversal i àmplia a la nostra ciutat”
Dimarts passat, l'acte de presentació de la plataforma Terrassa Decideix va desbordar les previsions. Dins del cinema hi havien unes 500 persones. Però com que les places estaven limitades, al voltant de 100 persones, segons l’organització, es van haver de quedar al carrer.

13/05/2010 00:07 Política

A l’acte polític hi han intervingut personalitats rellevants de la societat terrassenca, Sílvia Alcántara, Youssef Ghazi, Manolo Márquez, historiador i fundador i editor de Kaos en la Red, Jaume Canyameres, Antonio Cazorla, president de l’associació de veïns del barri de Montserrat,  i Àngel Casanovas, a més, del periodista i escriptor, Vicenç Villatoro. També, s'ha fet una actuació musical a càrrec de Núria Lozano, Carol Duran i Joan Boada (La Carrau).

La plataforma ja compta amb 200 adhesions de tot l’espectre social terrassenc, aspira a tenir 750 voluntaris, 30.000 euros i representació als districtes de la ciutat per poder fer el referèndum. La data de la consulta, que podria ser a finals d’any, es decidirà el pròxim mes de juny.

Per saber-ne més:

Més de mig miler de persones assiteixen a la presentació pública de ‘Terrassa Decideix’. Plataforma pel dret a decidir sobre la independència. Kaos en la red

Gran èxit a la presentació pública de ‘Terrassa Decideix’. AVUI Terrassa

Ampli suport popular a Terrassa Decideix. Terrassa Digital