La consulta ratlla el 20% de participació a Girona

El president de l’Obra Cultural Balear, Tomeu Martí, ha qualificat la consulta popular per la independència de “procés exemplar”.
La consulta popular per la independència a Girona ratllava el 20% de participació a les 6 de la tarda. Concretament, fins a aquella hora havien votat 13.920 persones majors de 16 anys, que sobre el cens representa un 17,73% de la població que pot exercir el seu dret a vot.

 

25/04/2010 19:29 Política

El president de la Junta Electoral, Carles Mascort, ha destacat la normalitat amb què s’està duent a terme el procés. De les persones que han votat fins ara, s’hanb comptabilitzat més de 200 immigrants, segons ha assenyalat Mascort.

D'altra banda, el president de l’Obra Cultural Balear, Tomeu Martí, ha qualificat la consulta popular per la independència de “procés exemplar”. Tomeu Martí, que ha estat present a Girona per donar suport a la consulta popular, ha assegurat que “des de les Balears se segueix amb molt d’interès aquesta jornada, que és un ensenyament per a nosaltres”. Tomeu Martí és un dels membres de la plataforma Avançam pel Dret a Decidir que impulsa les consultes per la independència a les Illes Balears