Presentació de Barbens Decideix al Pla de l'Urgell

El proper dissabte a les 8 del vespre al pavelló poliesportiu amb la intervenció de Josep M. Forné d'Òmnium Cultural Lleida, Jordi Soldevila  de Linyola Decideix  i Josep Pont, Exalcalde de Bellpuig 

Alguns membres de la plataforma Barbens Decideix van participar aquest diumenge en l'onzena edició de la Marxa dels Castells de la Segarra, que enguany comptava amb la participació de gairebé 1.800 caminadors.

11/03/2010 12:56 Política

barbens-decideixAprofitant la massiva afluència de gent vinguda d’arreu de Catalunya que cada any té la Marxa, els membres de Barbens Decideix es van voler estendre més enllà de l’àmbit local i van fer campanya per la participació de cara a les consultes sobre la independència que tindran lloc el proper 25 d’abril.

Vestits amb la indumentària tradicional catalana i lluint un estendard amb la inscripció '25 d’Abril_Catalunya Decideix' cridaven l’atenció dels participants i els exhortaven a la participació de la gent a la consulta en cadascun dels seus municipis, independentment quin fos el sentit del seu vot. També van repartir díptics entre els caminadors especificant els motius pels quals la plataforma Barbens Decideix creu que s’hauria d’anar a votar el 25 d’abril.