La immigració i el dret de decidir marquen el tret de sortida de Martorell Decideix

Martorell Decideix inicia el cicle d'actes públics per tal de donar a conèixer la consulta del proper 25 d'abril amb un acte sobre la immigració i el dret a decidir.
El proper dimarts 30 de març, el Centre Cultural acollirà la primera de les conferències temàtiques que Martorell Decideix ha programat fins al proper 25 d'abril, quan es realitzarà a la ciutat del Baix Nord la consulta popular sobre la independència de la nació catalana.

25/03/2010 02:42 Política
La voluntat de Martorell Decideix és arribar a tots els sectors de la societat martorellenca i, en aquest sentit, abordar la qüestió de la immigració esdevé un element bàsic per arribar a cada racó del municipi. 
 
L'acte comptarà amb Claudia Fernández, membre de la junta de Fedelatina (Federación de Entidades Latinoamericanas de Catalunya), organisme que aglutina les principals associacions de llatinoamericans de Catalunya.
 
L'altre ponent de la conferència serà un representant de l'Associació Amazic de Catalunya. 
 
A Martorell, tant la comunitat amaziga com la llatinoamericana són força importants, fet que ha mogut Martorell Decideix a adreçar-se a aquests col·lectius de manera específica, per tal de fer-los partícips de l'acte de democràcia que es realitzarà el proper 25 d'abril. 
 
La conferència es realitzarà el proper dimarts 30 de març a 2/4 de 9 del vespre a les Sales 1 i 2 del primer pis del Centre Cultural de Martorell (plaça de les Cultures, s/n).